"Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο νέο καινοτόμο εξ αποστάσεως πρόγραμμα ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αφορά την «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ».

Απευθύνεται σε: Πτυχιούχους ΑΕΙ (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) και πτυχιούχους άλλων ανωτέρων και ανωτάτων σχολών (Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας).
• Επαγγελματίες και λοιπούς εργαζόμενους σε τομείς Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
• Εργαζόμενους σε δομές μεταναστών-προσφύγων, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
• Φοιτητές1.
• Απόφοιτους EΠΑ.Λ. ή Τ.Ε.Ε.ή Τ.Ε.Λ. ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή «Τάξης μαθητείας» ΕΠΑ.Λ. (π.χ. Βοηθός Νοσηλευτή, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός Φυσικοθεραπευτή κ.λ.π)
• Σπουδαστές ή Απόφοιτους I.E.Κ. (π.χ. Βοηθός Νοσηλευτικής, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός Εργοθεραπείας κ.τ.λ.) Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί σε Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης.

Μοριοδότηση ως εξής :

Α) Διορισμού μόνιμων ή πρόσληψης ως αναπληρωτές/ωρομίσθιων με το σύστημα του ΑΣΕΠ (νόμος 4589/2019)(2 μονάδες):

ü Εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης (άρθρο 57),

ü Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης - Ε.Α.Ε. (άρθρο 58),

ü Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό - Ε.Ε.Π. (άρθρο 59),

ü Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό – Ε.Β.Π. (άρθρο 60).

Β) Μοριοδότησης για την επιλογή των εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (νόμος 4589/2019) (10 μονάδες).

Γ) Κατάταξης στους πίνακες επιλογής στελεχών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νόμος 4547/2018, άρθρο 21 και 24)(0,5 μονάδες).

Για περισσότερες πληροφορίες στο site http://learning.uth.gr/?p=6314 και στα τηλέφωνα 6932338272 κ. Κοτρώτσιου Στυλιανή,(επιστημονικά υπεύθυνη) κ. Λυγούρα Θεοδότα (γραμματέας) 6971531750.

 

 

 


 

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. και το Sheraton Rhodes Resort με βαθύτατο αίσθημα ευγνωμοσύνης προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και σαν ελάχιστο ευχαριστώ για την τεράστια θυσία και τον αγώνα τους να θωρακίσουν την ελληνική κοινωνία από την παγκόσμια απειλή της πανδημίας COVID19 στην πρώτη γραμμή, προσφέρουν σε όλα τα μέλη της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας ειδική τιμή διαμονής:

55,00€, ανά δωμάτιο ανά νύχτα για δύο άτομα,συμπεριλαμβανομένων του πρωϊνού και όλων των φόρων.

Η προσφορά ισχύει για διαμονές από 23/07/2020 έως 31/10/2020 για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο 22410 75000 ή μέσω e-mail στο reservations.rhodes@sheraton.com  και απαιτείται η επίδειξη ιατρικής/νοσηλευτικής ταυτότητας.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.

Sheraton Rhodos Resort

 

 


   Αγαπητοί συνέδελφοι, τις προσεχείς ημέρες θα λάβετε ένα αναλυτικό μήνυμα στο email σας, που θα αφορά τις ηλεκτρονικές εξετάσεις σας. Στις 20 Ιουλίου στις 19.00 θα γίνει μία επίδειξη-δοκιμή του ηλεκτρονικού τρόπου εξέτασης. Επιλέξαμε να το παρουσιάσουμε-δοκιμάσουμε ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την ημέρα των τελικών εξετάσεων, καθώς είναι μια νέα διαδικασία που κανείς δεν είναι εξοικιωμένος.
   Στο τελευταίο ΔΣ του Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας, μετά από εισηγήσεις αρκετών εκπαιδευομένων, αποφασίστηκε οι τελικές εξετάσεις να μην γίνουν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά να πραγματοποιηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου στις 19.00.
 
Ευχαριστούμε όλους για την υπομονή τους.
Με εκτίμηση
ΔΣ Τ.Ν.Ο.ΕΣΝΕ
 
 

Σελίδα 1 από 11

International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2020 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M