Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. και το Sheraton Rhodes Resort με βαθύτατο αίσθημα ευγνωμοσύνης προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και σαν ελάχιστο ευχαριστώ για την τεράστια θυσία και τον αγώνα τους να θωρακίσουν την ελληνική κοινωνία από την παγκόσμια απειλή της πανδημίας COVID19 στην πρώτη γραμμή, προσφέρουν σε όλα τα μέλη της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας ειδική τιμή διαμονής:

55,00€, ανά δωμάτιο ανά νύχτα για δύο άτομα,συμπεριλαμβανομένων του πρωϊνού και όλων των φόρων.

Η προσφορά ισχύει για διαμονές από 23/07/2020 έως 31/10/2020 για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο 22410 75000 ή μέσω e-mail στο reservations.rhodes@sheraton.com  και απαιτείται η επίδειξη ιατρικής/νοσηλευτικής ταυτότητας.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.

Sheraton Rhodos Resort

 

 


 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών
"Η Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο"
Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021


Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Η Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο» για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Αναλυτικά εδώ.

 

 


   Αγαπητοί συνέδελφοι, τις προσεχείς ημέρες θα λάβετε ένα αναλυτικό μήνυμα στο email σας, που θα αφορά τις ηλεκτρονικές εξετάσεις σας. Στις 20 Ιουλίου στις 19.00 θα γίνει μία επίδειξη-δοκιμή του ηλεκτρονικού τρόπου εξέτασης. Επιλέξαμε να το παρουσιάσουμε-δοκιμάσουμε ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την ημέρα των τελικών εξετάσεων, καθώς είναι μια νέα διαδικασία που κανείς δεν είναι εξοικιωμένος.
   Στο τελευταίο ΔΣ του Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας, μετά από εισηγήσεις αρκετών εκπαιδευομένων, αποφασίστηκε οι τελικές εξετάσεις να μην γίνουν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά να πραγματοποιηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου στις 19.00.
 
Ευχαριστούμε όλους για την υπομονή τους.
Με εκτίμηση
ΔΣ Τ.Ν.Ο.ΕΣΝΕ
 
 

Σελίδα 1 από 11

International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2020 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M
COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START