Ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, διοργανώνουν το Α’ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Νοσηλευτών στις Κλινικές Μελέτες.

ΑΦΙΣΑ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (docx)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (pdf)

 

 


 

 

Το Κέντρο για την Υποστήριξη, την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Ψυχοκοινωνική Ογκολογία (ΚΕ.Υ.Ε.Ε.Ψ.Ο.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο πλαίσιο του έργου "Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Εφήβων και Νέων στην Νεοπλασματική Ασθένεια" θα πραγματοποιήσει «Σεμινάριο εκπαίδευσης και επαγγελματικής ενδυνάμωσης νοσηλευτών στην εργασία τους με εφήβους ογκολογικούς ασθενείς ». Δείτε περισσότερα εδώ.

 


 
Αγαπητοί συνάδελφοι
Οι επαναληπτικές εξετάσεις του προγράμματος πιστοποίησης Νοσηλευτών στην Χημειοθεραπεία θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 19.00
Παρακαλώ να μας αποστείλετε μέιλ για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις, ώστε να ετοιμαστεί από τους τεχνικούς όλη η διαδικασία με τους κωδικούς. 
Όσοι κόπηκαν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ίδιους κωδικούς. Όσοι δεν έλαβαν κωδικούς ή οι κωδικοί τους δεν οδηγούσαν σε σύνδεση, να κάνουν έναν κόπο μαζί με το μέιλ αποδοχής εξέτασης να μας ενημερώσουν για το πρόβλημά τους. Δεν θα υπάρξουν άλλες εξετάσεις καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.
 
Με εκτίμηση
ΔΣ. Τ.Ν.Ο.ΕΣΝΕ
 
 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πρόσφατα η Ομάδα Εργασίας Advocacy της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ογκολογικής Νοσηλευτικής (cancernurse.eu) ανέπτυξε το Δείκτη Ογκολογικής Νοσηλευτικής 2020, με σκοπό να σκιαγραφήσει το επίπεδο ανάπτυξης και αναγνώρισης της ογκολογικής νοσηλευτικής σε κάθε χώρα, καθώς και τη γενικότερη πρόοδο στην Ευρώπη.

Βρείτε εδώ τις πληροφορίες που αφορούν την Ελλάδα, οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλλουν ως μέσο συνηγορίας για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της ογκολογικής νοσηλευτικής στη χώρα μας.

Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πρωτόγηρος

EONS Advocacy Working Group Member


Σελίδα 1 από 16

International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2020 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M
COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START