ΤΟ ICBS ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ προσφέρει αποκλειστικά στα Μέλη του ΕΣΝΕ το πρόγραμμα MBA στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, στην ειδική τιμή των 8.500 € για κάθε σπουδαστή (αρχική τιμή: 10.500 €). Επιπλέον, προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ 2 custom-made σεμινάρια 8 ωρών έκαστο ανά έτος, σε θέματα εξειδίκευσης.

Το πρόγραμμα MBA στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία μετεκπαίδευσης και απόκτησης, όχι μόνο πολύτιμων γνώσεων, αλλά και ενός πτυχίου από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Winchester, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς και στην Ελλάδα, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα MBA στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας παραδίδεται στην Ελληνική Γλώσσα.

Ο οικονομικός διακανονισμός για τα Μέλη του ΕΣΝΕ προβλέπει προκαταβολή 500 € με την εγγραφή και 8 ισόποσες μηνιαίες δόσεις για κάθε έτος σπουδών.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο φυλλάδιο, ενώ πληροφορίες για το ICBS θα βρείτε στο www.icbs.gr

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν απευθείας με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ στο 210 2114671 – κα Ελένη Λέκκα – για να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής.

 

Δείτε εδώ και το σχετικό φυλλάδιο.

 

 


International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2020 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M
COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START