Αγαπητοί συνάδελφοι,
θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα πιστοποίησης στην Χημειοθεραπεία και να συγχαρούμε όλους τους επιτυχόντες.
Έγινε μια τιτάνια προσπάθεια για την διεξαγωγή των εξετάσεων μέσω του υπολογιστή σας και σύμφωνα με τα σχόλιά σας, η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά με ελάχιστα προβλήματα. 
Πρωτόγνωρη καταστάση για όλους μας, αλλά με την δική σας προσπάθεια και με την βοήθεια των υπευθύνων της πληροφορικής που είχαν αναλάβει όλο το πρόγραμμα, θεωρούμε ότι ολοκληρώθηκε με  επιτυχία.
Ως προς τα πιστοποιητικά θα ενημερωθείτε όταν θα είναι έτοιμα, καθώς αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο το "δικό¨ μας πιστοποιητικό, αλλά και τα διεθνή μόρια από το ICN και βεβαίως το πιστοποιητικό από το ΚΕΔΙΒΙΜ. Θα έχετε σύντομα νέα.
Θα σας παρακαλούσαμε να μας αποστείλετε μέιλ (ονοματεπώνυμο και τους κωδικούς πρόσβασης που είχατε λάβει),  όσοι δεν καταφέρατε τελικά να συνδεθείτε.
Όλοι εσείς που δεν συνδεθήκατε ή αποτύχατε στις εξετάσεις θα εξεταστείτε περίπου μετά από ένα μήνα, ώστε να υπάρχει δυνατότητα και δοκιμής αλλά και μελέτης. 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ. 
Οι αποτυχόντες θα πρέπει να παρακολουθήσουν το επόμενο πρόγραμμα πιστοποίησης.
Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνηση.
 
Με εκτίμηση
ΔΣ Τ.Ν.Ο.ΕΣΝΕ
 
 

International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2020 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M