Π.Τ. ΕΣΝΕ Ν. Αχαίας - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2010


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Τ. ΕΣΝΕ Νομού Αχαΐας στο Κοσμικό κέντρο «Κληματαριά» με μεγάλη συμμετοχή Νοσηλευτών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Νοσηλευτές από τα νοσοκομεία της Περιφέρειας, Δ/ντές, Τομεάρχες και  προϊστάμενοι Νοσηλευτικών μονάδων, εκπαιδευτικοί από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Πάτρας καθώς και η πρόεδρος του 6ου Π.Τ της ΕΝΕ (Δείτε εδώ φωτογραφίες απο την εκδήλωση).

Συγκινητική ήταν η στιγμή της εκδήλωσης, όπου τιμήθηκαν για την προσφορά τους δύο στελέχη της Νοσηλευτικής κοινότητας του Ν. Αχαΐας, η απελθούσα πρόεδρος του Π.Τ. ΕΣΝΕ Ν. Αχαΐας και συνταξιοδοτηθείσα Δ/ντρια του ΓΝ Πατρών, κ. Χαβέλα Λαμπρινή καθώς και η κ. Βασιλακοπούλου Σοφία πρώην μέλος του Δ.Σ του Π.Τ., συνταξιοδοτηθείσα Δ/ντρια ΓΝ Αιγίου και νύν Δ/ντρια του «Ολύμπιου» Θεραπευτηρίου Πάτρας.

Με ενθουσιασμό δέχτηκαν τα μέλη την πρωτοβουλία του Π.Τ. ΕΣΝΕ Ν. Αχαΐας  να τιμήσει δύο Νοσηλευτές που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη μάχιμη γραμμή. Οι νοσηλευτές που τιμήθηκαν για τον καθημερινό τους αγώνα ήταν από τα δύο μεγάλα Νοσοκομεία της περιοχής, η κ.  Καραθανάση Ελένη από το ΠΠΝ Ρίου και η κ. Σίσκου Ευαγγελία από το ΓΝΠ «Αγ. Ανδρέας». Τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Π.Τ. κ. Παπαδημητρίου Μαρία και μαζί με όλο το Δ. Σ.  του Π.Τ. ΕΣΝΕ Ν. Αχαΐας ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους τους Νοσηλευτές και τις οικογένειές τους, με την επισήμανση η συμμετοχή στον ΕΣΝΕ να είναι ενεργός για το 2010.

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Π.Τ. ΕΣΝΕ Ν. Αχαΐας εύχεται σε όλους τους Νοσηλευτές Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2010.

          Η πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας

        Μαρία Παπαδημητρίου                                       Ελένη Αντωνάκη