ΠΤ Θράκης (Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ - Κοπή πίτας - Θεατρική παράσταση)


Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΣΝΕ Θράκης, λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον του νοσηλευτικού προσωπικού για τη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, συνδιοργανώνει με τη Διοίκηση του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Σεμινάριο στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, σε συνεργασία και υπό την έγκριση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC), στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2009. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες των ΚΕΚ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και θα το παρακολουθήσουν 90 άτομα από την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης θα γίνει κοπή πίτας και θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση «Η Οδύσσεια ενός διασωληνωμένου».

Πρόκειται για μια παράσταση που είναι δημιουργία νοσηλευτών και γιατρών, περιγράφει με γλαφυρό, χιουμοριστικό αλλά και σαρκαστικό κάποιες φορές τρόπο την κατάσταση της νοσηλευτικής στη χώρα μας αλλά και τα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η παράσταση παίχτηκε για πρώτη φορά στο 4ο Συμπόσιο του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Νοεμβρίου 2008 στη Θεσσαλονίκη και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Σας περιμένουμε λοιπόν στις 14 Φεβρουαρίου 2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 για να την απολαύσουμε μαζί αμέσως μετά την κοπή της πίτας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο χώρο έξω από το αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

 

Το Συμβούλιο του ΠΤ ΕΣΝΕ Θράκης