5ο Επιστημονικό Συμπόσιο του ΤΕΕΝ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 5ου Επιστημονικού Συμποσίου του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής του ΕΣΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 – 17 Οκτωβρίου 2010 στην πανέμορφη Καστοριά. Πρόκειται για ένα Επιστημονικό Συμπόσιο που αποτελεί θεσμό στα δρώμενα της Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής της χώρας μας, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε διετία σε διαφορετικούς ελληνικούς προορισμούς.

Με δεδομένο ότι στο Επιστημονικό Συμπόσιο του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής (ΤΕΕΝ) συμμετέχουν κάθε φορά όλο και περισσότεροι νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας γενικότερα, ευελπιστούμε, μαζί με τη δική σας συμβολή, στη διοργάνωση ενός Συμποσίου που θα προσφέρει νέα γνώση, θα οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα για την άσκηση της Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής, θα δρομολογήσει εξελίξεις στο πεδίο αυτό και θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας !!! Για όλα αυτά, σας περιμένουμε στις 15 – 17 Οκτωβρίου, στην Καστοριά !!!

Ποιητική Πνοή: Νοσηλευτές απαγγέλουν ποιήματα

Ο Τομέας Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής του ΕΣΝΕ συνεχίζοντας στα Συμπόσια του να δίνει τόπο στην καλλιτεχνική δημιουργία, φέτος στην Καστόρια διοργανώνει Ποιητική Βραδιά.

Όσοι νοσηλευτές πιστεύουν ότι η ποίηση μπορεί να λειτουργήσει και ως εσωτερική υποστήριξη αναπνοής, ας προσέλθουν. Επιλέξτε ποιήματα που έχετε γράψει ή ποιήματα ποιητών που σας εκφράζουν και ελάτε να τα μοιραστούμε σε μια βραδιά έκθεσης συλλογισμών, εικόνων και συναισθημάτων .

Σήμερα που τόσα πολλά περιορίζουν την άνεση, τη διάθεση και το θυμικό μας ας δώσουμε στην ποίηση μια ευκαιρία, έστω για λίγο, να μας ελευθερώσει . Η συμμετοχή στο αισθητικό αυτό φροντιστήριο είναι περιορισμένη. Ο αριθμός των ποιημάτων που θα διαβάσει κάθε νοσηλευτής εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον κο Θανάση Κουλούρη. Τηλ. 6973989194, mailto:email:%[email protected]


International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2021 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M