Συμπόσια Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Alt Text

10⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος και η Διευθύντρια το Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στο 10ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 5 Νοεμβρίου 2023, στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας.
Περισσότερα
Alt Text

9⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, σε συνεργασία με τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν από τις 4 έως και τις 6 Νοεμβρίου του 2022, στην υπέροχη πόλη του Βόλου, το 9ο Πανελλήνιο Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

8⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας και το
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησαν το 8ο Πανελλήνιο Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας από τις 8 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Νέου Κτιρίου της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

7⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας
και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργάνωσαν το 7ο Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως και τις 10
Νοεμβρίου 2019 στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο του Τμήματος
Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.Η θεματολογία του συμποσίου κάλυψε ποικίλες θεματικές ενότητες μέσα από εισηγήσεις ειδικών σε στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και επιστημονικές εργασίες.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

6⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος και ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας διοργάνωσαν το 6ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως και τις 11 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο. Η θεματολογία του συμποσίου εστίασε στο άτομο και την οικογένεια που πάσχει και όχι στη νόσο. Αξιοποιήθηκαν εκείνα τα δεδομένα που μεταλαμπαδεύουν την ελπίδα για το μέλλον στηριζόμενα στις βασικές αρχές της νοσηλευτικής που είναι η διασφάλιση της ποιότητας της φροντίδας των ασθενών και η προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

5⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος και ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας διοργάνωσαν το 5ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως και τις 15 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Αμφιθέατρο "Ιπποκράτης" του τμήματος Ιατρικής. Το συμπόσιο είχε στόχο τη σφαιρική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στη νοσηλευτική ογκολογία.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

4⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος και ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας διοργάνωσαν το 4ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Astir. Στο συμπόσιο δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις εξελίξεις στο χώρο της Νοσηλευτικής Ογκολογίας και να εξωτερικευτούν προβληματισμοί που στόχο έχουν την φροντίδα των ασθενών, την ενίσχυση του θεραπευτικού αποτελέσματος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

3⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος και ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας διοργάνωσαν το 3ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού. Για τη διοργάνωσή του συνεργάστηκαν εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιστημονικές εταιρείες και δημόσια και ιδιωτικά Νοσοκομεία. Καθόλη τη διάρκεια του υπερθεματίστηκε η σημαντική ανάγκη για γνώση και εξειδίκευση αναδεικνύοντας τον ουσιαστικό ρόλο των νοσηλευτών στη φροντίδα των ογκολογικών ασθενών.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

2⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος και ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας διοργάνωσαν το 2ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Η θεματολογία του συμποσίου κάλυψε πολλούς τομείς και πτυχές της νοσηλευτικής ογκολογίας και ταυτόχρονα ανέδειξε τη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο που παρατηρείται τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.
Πρόγραμμα Συμποσίου
Alt Text

1⁰ Συμπόσιο
Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Πραγματοποιήθηκε από τη 1 έως και τις 3 Οκτωβρίου 2010 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Athens Imperial. Στόχος του συμποσίου ήταν η ποιοτική βελτίωση της παρεχόμενης φροντίδας στα άτομα με καρκίνο, μέσω της νέας και διευρυμένης γνώσης. Μέσα από τη θεματολογία του συμποσίου αναδείχθηκαν νέες προοπτικές και δυνατότητες, θεραπευτικοί χειρισμοί, ερευνητικές πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την επαγγελματική υπόσταση του νοσηλευτή και την αναγκαιότητα της αντιμετώπισης των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε αρρώστου.

Πρόγραμμα Συμποσίου