2η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα

2η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα

Θέμα : Βιώνονταςτην Μετάβαση, Διαμορφώνοντας την Αλλαγή

Σχετικά Αρχεία: Πρόγραμμα


 
Περιοδική Έκδοση του Τομέα Επείγουσας & Εντατικής (τεύχος 52)

Περιοδική Έκδοση του Τομέα Επείγουσας & Εντατικής (τεύχος 52)

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το 52ο τεύχος της περιοδικής έκδοσης του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής.


 
2η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα

2η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα

Ο τομέας Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής ΕΣΝΕ και το περιφερειακό Τμήμα ΕΣΝΕ Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνουν την 2η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα στις 22-23 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση Διημερίδας

Αίτηση Εγγραφής

Φόρμα Εργασίας


   

Η Επείγουσα & Εντατική Νοσηλευτική στο σύγχρονο πλαίσιο παροχής φροντίδας

logo Dihmerida ThesalonikiΕπιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα

Θεσσαλονίκη 10-11 Νοεμβρίου 2017

Πρόγραμμα...

 

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ Course BLS / AED

logo Course BLS AEDO Τομέας Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής (ΤΕΕΝ) του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) από την Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) συνδιοργανώνουν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, δωρεάν Σεμινάριο Ανανηπτών Βασικής Υποστήριξης της Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή για τα μέλη του ΕΣΝΕ.

Οι εκπαιδευτές είναι όλοι πιστοποιημένοι από την ΕΚΕ και το ERC, με ευρεία εμπειρία στη διδασκαλία του σεμιναρίου. Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται πιστοποιητικό από το ERCπου ισχύει σε όλη την Ευρώπη.

Πληροφορίες: Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Τηλέφωνο: 210 - 7702861

Email: [email protected]Απολογισμός έργου ΤΕΕΝ για το χρονικό διάστημα 2009 - 2012

Με το τέλος του έτους αυτού ολοκληρώνεται και η τετραετής θητεία της εφταμελούς επιτροπής του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής (ΤΕΕΝ) του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ). Με την συνεχή και ενεργή δραστηριότητα των μελών του ο ΤΕΕΝ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προάγει την νοσηλευτική σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο ΤΕΕΝ, εξασκώντας τις δραστηριότητες του σε επιστημονική κατεύθυνση, συνεχίζει τις δραστηριότητές του προβάλλοντας την παρουσία του ΕΣΝΕ σε όλους τους χώρους που παρέχεται επείγουσα και εντατική νοσηλεία υπό κρίσιμες καταστάσεις, εκπροσωπώντας όλο και περισσότερους νοσηλευτές γιατί πιστεύει ότι μόνο μέσα από την ενεργό και αθρόα συμμετοχή των νοσηλευτών θα αποκτήσει τη μορφή και το κύρος που χρειάζεται για να τους εκπροσωπεί. Οι δραστηριότητες του Τ.Ε.Ε.Ν. για την τετραετία 1-1-2009 έως και 31-12-2012 ήταν:


Γρίπη 2011 - 2012

Με βάση τα δεδομένα από προηγούμενες πανδημίες και τα δεδομένα από την περίοδο εποχικής γρίπης 2011 στο Νότιο Ημισφαίριο, αναμένεται να επικρατήσει το στέλεχος Α(Η1Ν1) 2009 του ιού της γρίπης και κατά τη φετινή περίοδο γρίπης 2011-2012 στην Ελλάδα. (Περισσότερα...)


Σελίδα 1 από 3

International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2021 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M